новини

Ікона мандрівників
29.10.2013

У замку-музеї Радомисль зібрана не тільки найбільша в світі колекція українських домашніх ікон. В експозиції музею присутні дійсно рідкісні та унікальні експонати.

читати далі
Замок-музей запрошує на роботу
28.10.2013

Ви хороший професіонал своєї справи, але зараз знаходитесь без роботи чи в пошуках нового робочого місця? Замок-музей Радомисль запрошує на роботу:
- бухгалтера-касира
- екскурсовода
- покоївку
- технічний персонал
Якщо ви хочете стати частиною команди унікального туристичного об'єкта не тільки України, але й усього світу надсилайте свої резюме на  [email protected] Додаткова інформація за тел.: 0970701007. Не прогавте свій шанс працювати у справжньому замку.

читати далі
Губернатор Житомирської області назвав замок-музей Радомисль одним з найбільш туристично привабливих об’єктів Житомирщини
26.10.2013

В останні роки туризм став невід’ємним компонентом світового економічного розвитку, а його обслуговування перетворилося на організовану індустрію багатьох держав. Сьогодні туризм суттєво впливає на такі ключові галузі економіки, як транспорт і зв\'язок, торгівля, діяльність готелів і ресторанів, охорона здоров’я, сільське господарство. Про це під час VII Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми, сучасний стан та перспективи розвитку індустрії туризму в Україні та Польщі» заявив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук, акцентуючи увагу на тому, що завдяки туризму розвиваються райони та сільські території області.

читати далі
Міжнародний День ООН
22.10.2013

24 жовтня ООН відзначає свій день, нагадуючи людству цілі, заради яких була створена ця організація. Багатьом ООH знайома тільки по діяльності в зоні військових конфліктів та їх попередженні. Або активною участю в усуненні наслідків стихійних лих, подолати які окрема держава не в змозі.

читати далі
Знатні весілля
22.10.2013

Замки, майже від початку свого існування, говорячи мовою сучасників – були популярними майданчиками для проведення різноманітних івент-заходів. Прийоми, світські церемонії, релігійні містерії і, звичайно – весілля.

читати далі
Вартість екскурсії в замку-музеї Радомисль
22.10.2013

Шановні відвідувачі замку-музею Радомисль, повідомляємо вам що з 01.11.2013 вартість пільгового квитка на екскурсії для школярів, студентів, пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями становитиме 25 грн.

читати далі
У жовтні в Україні відзначили День художника
22.10.2013

Не даремно існує вираз – «вільний художник», тому що ніщо не може змусити справжнього художника припинити творити – ні голод, ні вигнання, ні злидні, ні забуття за життя. Біографії безлічі великих митців підтверджують це.

читати далі
Розбита дорога стане автобаном
21.10.2013

Триває ремонт дороги, що веде до нашого замку-музею Радомисль. Сподіваємось уже незабаром розбиті вщент дороги перетворяться на справжній "шлях королів" по якому українці та іноземні туристи з усього світу навідуватимуться до туристичної перлини України.

 

читати далі
Шлях до замку
21.10.2013

Події,  які відбуваються на шляху до замку-музею Радомисль - а саме – ремонт дороги, надихнули нас познайомити наших друзів із технологіями та історією їх будівництва.

читати далі
Повідомлення
20.10.2013
читати далі
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 11